sobota 2. dubna 2011

Zásadní změna ve Smrtící pohromě

Dobrý den všem,
mohl bych začít lacinou parafrází výroku J.F. Kenedyho „Neptej se, co může udělat tvůj cech pro tebe. Ptej se, co můžeš ty udělat pro svůj cech.“[/i] Nechce se mi ale být laciný.

Taky bych se mohl pokusit Vás vyburcovat srdceryvným motivačním proslovem. Jenže tyhle krátkodeché výkřiky už mě nebaví.

A nebo bych mohl zaujmout rozšířený postoj. Hodně toho namluvit co všechno „by se mělo“, ale nic sám vlastně neudělat. Tak takových keců jsem plný z práce.

Místo toho Vám na rovinu řeknu jak to je. Cech potřebuje víc lidí co budou mít zájem a prostředky na progres. Hodně se totiž namluvilo o tom, jak chceme cech vylepšit, přivést ke slávě a moci. Jenže nic z toho se neobejde bez Vás lidí. Lidí co jsou ochotní a schopní sem tam věnovat trochu času na nějakou prospěšnou činnost. Teď rozhodně nejde o to dělat hrdinu, nebo mít velké oči.

Myslím, že hra už se dávno dostala do fáze kdy odpadla většina rychlokvašků. Jenže v poslední době dost ztrácíme. Takže, pokud Vám není osud Smrtící pohromy lhostejný, pokud chcete pomýšlet na progres a slávu je potřeba něco zásadního změnit.

Ve vedení jsme se dohodli takto. Vytvoříme akademii. Tím si zvýšíme počet míst v cechu a zlepšíme možnost náboru. Současně zpřísníme pravidla pro pohromu. Denní pití pěti piv a drak. Tak se staneme atraktivní pro ty co chtějí uhrát všechna cechovní podzemí.

Možná Vám to přijde tvrdé. Uvědomte si, že my se nikoho nechceme zříkat. Akademii budeme všemožně podporovat, jsem připraven jí vypomoct i houbičkami. Každého dobrého hráče z akedemie budeme brát do hlavních cechu, stačí hrát. Jiné cechy se chovají odlišně. Hráče jednoduše vyhážou a nedají jim šanci.

Technicky to bude probíhat tak, že kdo nebude splňovat podmínky pro setrvání v hlavním cechu, dostane pozvánku od Stresora do akademie. Tak může v klidu hrát a nebo se posnažit a dostat se zpátky do Pohromy.

Na závěr chci říct jedno: Král je mrtev, až žije král!

Hákon


P.s. Poslední otázka. Jste ochotní dlouhodobě provádět jakoukoliv práci pro cech? A máte na to dostatek času a zkušeností?

A může to být opravdu cokoliv. To záleží jen na Vaší chuti. Například:

* náborová činnost
* sledování a vyhodnocování statistik cechu
* výpomoc s webem

Samozřejmě to může být i cokoliv jiného. Třeba tvorba cechových videí, časopisu, prezentace kmene na veřejných fórech a další věci co mě ani nenapadly. Je na Vás co Vás bude bavit. Nebo k čemu jste ochotni se upsat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Která žádost je podle Vás ta nejlepší?