středa 20. dubna 2011

Výpomoc mezi cechy

Zdá se, že postup v bludišti je pořád obtížnější. Příšery, na rozdíl od hráčů, jedou na plný úvazek. Nebo tam mají dobrou posilovnu? Nevím. Ale naše cechy, ač mocné a slavné, s nimi mají problémy.

A protože stagnace k ničemu dobrému nevede, dovolil oslovit Vás "konkurenci", abychom zkusili prodiskutovat možnost účelové spolupráce. Samozřejmě jako jedinci toto nemusíme řešit. Vždy máme možnost jít do nějakého top cechu a na všecho ostatní se vykašlat. Zdá se ale, že všichni máme nějaký dobrý důvod to tak neudělat.

Ne všichni oslovení jsou svolní k diskuzi. Někdo neumí ani odpovědět, jiný si pomoc představuje tak, že k němu přejde našich nejsilněších pět hráčů. S takovými se radit nemusíme. Když ale víme co chceme, vzájemně si vypomoct, jak to provedem? Na úvod by bylo dobré si říct:

- které podzemí je před Vámi
- kolik si myslíte že na to bude potřeba hráčů
- jaké máte bonusy v cechu (kvůli 24 hodinovému limitu přihlášení)

samozřejmě plus Vaše nápady, otázky a podněty.

Hákon

7 komentářů:

  1. Zdravím Hákona i Smrtící pohromu ;)
    Výpomoc mezi cechy s podzemím je věc, kterou v našem cechu také dost často řešíme.
    Bohužel taková výpomoc má dvě stránky-
    1) cech, který vyráží do podzemí - pokud má plný stav hráčů - musí pár jedinců "někam" odsunout, aby mohla přijít posila.
    2) cech, který posílá pomoc - a tady už je problém - pokud cech 2x denně bojuje a brání TOP místa, tímto přesunem přijde o silné hráče na minimálně 48 hodin. Nabízí se přijmout odsunuté hráče z druhého cechu, ale ti budou slabší a nijak výrazně cechu nepomohou s obranou :(
    Řešením (a patrně nejrozumnějším) by byla dohoda s nějakým slabším cechem, který po těch 48 hodin bude opakovaně útočit na oslabený cech (tím zamezí silným cechům využít situace).

    V podstatě by těch 48 hodin musela být dokonale zorganizovaná a sehraná akce 3 cechů (pokud mluvíme o výpomoci mezi TOP cechy).
    Otázkou je, kde vzít tento slabší cech, který by byl ochotný 48 hodin přicházet o věhlas, resp. žádný nezískávat.

    Ale pravdou je, že podzemí budou čím dál těžší a bez vzájemné výpomoci budeme setrvávat na místě a opakovaně vyhazovat goldy za neúspěšné pokusy.
    Takže pokud se najdou rozumní lidé, schopní takovou akci zorganizovat, je cech ResidentDevil připraven zapojit se do této akce.

    S pozdravem a úctou,
    Evelin09

    OdpovědětVymazat
  2. Myslim si,ze kdyz ten cech spadne o par mist dolu nic se nestane.Protoze se zas navrati na tu pozici kde byl,kdyz na to ma :)

    klonik

    OdpovědětVymazat
  3. 48 hodin znamená 8 bojů (4 útoky, 4 obrany) a to je sakra hodně a při vyrovnanosti cechů tak, jak je teď ResidentDevil - Tlupa povalečů - Smrtící pohroma, se to hodně špatně získává zpět.
    abakus

    OdpovědětVymazat
  4. tak ja si tiež mylsím,že výpomoc medzi cechmi je fajn,a ked spadneme o pár miest,to vôbec neva,,,a preto nepánujem ani mať 50 ludí,aby sa dalo vypomáhať,,,
    zuzka6,cech Dobrí ludia

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím s Evelin, když najdeme nějakej cech kterej by byl ochoten v době změn na obměněnej cech zaútočit tak si myslím že by nebyl žádnej problem

    stačilo by tomu cechu darovat před přechodem do aliančního cechu zlato 25 000 za útok 2x
    plus tam mít člověka na kterého se dá spolehnout..

    airfox

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já myslím, že pokud se pár cechů na takovou výpomoc dohodne, lze se stejně dohodnout i na vzájemné neútočení v té době.

    Ano, zůstanou třeba dva cechy, kteří se výpomoci nezúčastní a vydělají na tom. Nicméně pokud se třeba podaří dvě podzemí, zvýšený bonus to za čas vynahradí.

    A pokud si někdo na svém místě v žebříčku opravdu zakládá, může si vyjednat ochranu kterou popisuje Evelin.

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím že pokoření dalšího podzemí za propad v žebříčku stojí, protože cech v plné síle, na své místo na výsluní opět vrátí.. jsem proto, aby si cechy s podzemím pomáhali :)
    Tedelybear

    OdpovědětVymazat

Která žádost je podle Vás ta nejlepší?